回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: 近期『偽人』風波的感受
gashapon
上尉
吉姆量產專員

UID 559
精華 0
積分 32
帖子 1011
成品數目 32 件
閱讀權限 10
註冊 2003-11-25
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 機動老鬼 於 2008-2-5 12:13 AM 發表
唔係話要瞞,唔通果位哥仔真係會咁天真以為自己係佢第一個男人咩~就算明知佢有過去都好,但就寧俾人知莫俾人見,眼見唔到好地地,搞到咁樣就好大壓力,算啦,等D妹妹仔見識鵅y好趁青替留艷影』o既後果,咪人影 ...

agree indeed, this is a very good lesson, although the price is too high...

I kind of think that the only way G can do is to admit she did take these pics when she was young and she has learnt the lesson. And she now take this chance to tell every young girls in HK that they must protect themselves if she wants to keep working in this industry....otherwise..... it's time for S to go solo...

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
註冊 2005-9-14
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 000-3901-0 於 2008-2-5 12:18 AM 發表
香港偽人咩都係假

小弟Facebook專頁https://www.facebook.com/Dragon1000model
頂部
timng
上校

UID 16922
精華 0
積分 18
帖子 5318
成品數目 18 件
閱讀權限 10
註冊 2007-4-14
狀態 離線
老實講呀!你估班呀Sir會唔會自己Dub番只黎慢慢欣賞吖?呢班差人根本無料到,搵條無業游民黎際旗,仲話吾比人保釋,過年都要坐監。

呢班差人見到有錢佬就即刻變成哈巴狗,人地話距支鐳射槍唔准,距就即刻話:係既!sorry,我搞錯!有次我老闆架車(Jacgua Type S 4.0) 停係路邊,個白炸行埋黎想抄牌,我老闆仲唔記得貼番個新既行車証上去,正常黎講即抄,不過個狗奴才唔單止無做野,仲同我老闆講:哦,留左係樓上呀?我幫你睇住架車,你上去攞番啦!唔緊要,你地D老闆楂甘靚車,唔記得好閑姐!搞到我老闆幾開心。

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
註冊 2006-3-27
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 機動老鬼 於 2008-2-5 12:13 AM 發表
唔係話要瞞,唔通果位哥仔真係會咁天真以為自己係佢第一個男人咩~就算明知佢有過去都好,但就寧俾人知莫俾人見,眼見唔到好地地,搞到咁樣就好大壓力,算啦,等D妹妹仔見識鵅y好趁青替留艷影』o既後果,咪人影 ...

唉....肯同人上床,同肯上床兼比人住影,感覺上開放程度爭好遠.....

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cas52612 於 2008-2-5 12:18 AM 發表

作為經理人, 要保護自己d囝囝囡囡係佢應有o既責任, 呢點可以理解.

佢自己未睇到d相就亂咁up.....而家冇聲出...

頂部
cas52612
少校

UID 16561
精華 0
積分 8
帖子 2095
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2007-2-12
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2008-2-5 12:21 AM 發表

佢自己未睇到d相就亂咁up.....而家冇聲出...

所以咪抵X死................

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:

非常同意

我認為,就算係影......唔該....睇完就好del啦....收埋當珍藏咩

小弟Facebook專頁https://www.facebook.com/Dragon1000model
頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 000-3901-0 於 2008-2-5 12:16 AM 發表

這是偽人界的可悲,這是香港人可悲

阿們 ..........

頂部
機動老鬼
少佐

UID 2020
精華 1
積分 12
帖子 6622
成品數目 12 件
閱讀權限 10
註冊 2004-7-20
狀態 離線

QUOTE:

唉....肯同人上床,同肯上床兼比人住影,感覺上開放程度爭好遠.....

如果淨係R住張被o既事後照都好d,而家直頭係醜態,衰過AV先至咿R

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 timng 於 2008-2-5 12:21 AM 發表
老實講呀!你估班呀Sir會唔會自己Dub番只黎慢慢欣賞吖?呢班差人根本無料到,搵條無業游民黎際旗,仲話吾比人保釋,過年都要坐監。

呢班差人見到有錢佬就即刻變成哈巴狗,人地話距支鐳射槍唔准,距就即 ...

依d咪叫做差人囉

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 000-3901-0 於 2008-2-5 12:26 AM 發表

要拉就拉左呀〔談罐A〕 佢啦

佢家陣潛左水啵

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:

根本就係兩回事 唉......真可悲

頂部
機動老鬼
少佐

UID 2020
精華 1
積分 12
帖子 6622
成品數目 12 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 龍千影 於 2008-2-5 12:24 AM 發表

非常同意

我認為,就算係影......唔該....睇完就好del啦....收埋當珍藏咩

佢想儲「千人斬」掛 ,儲成兩隻dvd咁多,成千張相,當佢十個受害人,平均一人有過百張,真係唔知點影

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cas52612 於 2008-2-5 12:24 AM 發表

所以咪抵X死................

唔係佢地發表聱明,可能未有咁快有連環圖

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 機動老鬼 於 2008-2-5 12:26 AM 發表

如果淨係R住張被o既事後照都好d,而家直頭係醜態,衰過AV先至咿R

比著我都係呀.....我唔介意老婆同以前d男朋友有關係....但好介意佢比以前個男友任影,如果仲要搞到幾十萬人都有個copy,....我都唔知點對住佢一世....

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 機動老鬼 於 2008-2-5 12:30 AM 發表

佢想儲「千人斬」掛 ,儲成兩隻dvd咁多,成千張相,當佢十個受害人,平均一人有過百張,真係唔知點影

可能有第3者在場呱 (幻想中.....)

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2008-2-5 12:33 AM 發表

比著我都係呀.....我唔介意老婆同以前d男朋友有關係....但好介意佢比以前個男友任影,如果仲要搞到幾十萬人都有個copy,....我都唔知點對住佢一世....

你這樣說,如果換著係我,係一條刺

頂部
sunhikari
中尉
模型人新手中的新手=]

UID 2121
精華 0
積分 3
帖子 810
成品數目 3 件
閱讀權限 10
註冊 2005-6-20
來自 香港大埔
狀態 離線
我咁睇
根本兩邊都有錯

警方錯:名人就大晒??有錢佬就大晒??呢單野誇張到要動用埋FBI就真係過份誇張,仲要神速破案,咁其他如殺貓案等,又唔見咁快破案??
需然話呢D野比其他案易,但因為咁而人心瑝瑝,拉左個無辜的坐個8星期監??
而且重點係只係一D極表面證供而已

公眾錯:人地貼你就去睇,講難聽D人地叫你去死你係咪去死??講真,而家互聯網世界無邊際,無年齡限制,有電腦就得
但就因為呢D人渣,破壞社會導德,佢地有無錯??D人睇得多就會模仿,D風化案就係咁黎
作為一個成年的互聯網世界用家,如何去保持互聯網的環境,就會間接培育都D乜野下一代
如果好的,咪好似7-80年代個D,民風都純D
如果遲D10年,個互聯網世界再係咁甜法,我驚D小朋友因為父母的關係得唯我獨專外,出街強姦叫雞都尤如食飯咁陣就真係大鍋
有班有仲離譜,數個大論壇走去夾錢買報紙頭版去批評警方不是,心照啦
一班唯恐天下不亂的人,睇甜相就叻,比人拉上門就做到懶係抵抗咁話做得啱,用群眾力量去推動社會
得罪d講句啦,佢地真係無腦的,無乜道德文化,有甜野齊齊睇,一班膠人話唔啱就推動人地話唔啱??毫無思考能力!!毫無道德思想,滿腦都是淫!!滿腦都是變態的性幻想而已
如果唔係咁多人睇呢d相的話,我相信呢單野一定唔會咁轟動

頂部
龍千影
中將
卡B灘LO

UID 4649
精華 2
積分 30
帖子 18190
成品數目 30 件
閱讀權限 10
來自 漫遊者
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 000-3901-0 於 2008-2-5 12:35 AM 發表

http://www.hkml.net/Discuz/attac ... 77&noupdate=yes

頂部
機動老鬼
少佐

UID 2020
精華 1
積分 12
帖子 6622
成品數目 12 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 龍千影 於 2008-2-5 12:25 AM 發表

阿們 ..........

d政黨爭取話題唔成功,又話係香港人o既悲哀,偽人自己唔生性瀨洁A又話係香港人o既悲哀,原來成個香港都係悲情城市,計我話,香港有咁多呢d咁o既公眾人物,先至係香港人最大o既悲哀

頂部