回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [報價] 機界附錄
Mafty
中尉

UID 27720
精華 0
積分 24
帖子 793
成品數目 24 件
閱讀權限 10
註冊 2008-3-28
來自 Joker太陽星團
狀態 離線
呢本野點止錯別字, 好多時根本詞不達意, 完全唔知佢講乜
如果唔係d附錄我一定唔買
講真, 以佢咁既內容同質素, 機界就算執左對香港模界都冇乜損失

*時間太少,想頭太大 ,火頭四起*
頂部
oj
上校

UID 27984
精華 0
積分 9
帖子 4509
成品數目 9 件
閱讀權限 10
註冊 2008-4-3
狀態 離線
其實有/冇/多/少錯別字 , 睇你睇倒幾多lor...我睇倒兩個, 你睇倒廿個 ,佢睇倒0個...
至於語句 , 我睇唔明 ,  你睇唔明 , 佢睇反而明 , 點解呢 ?
睇返以前d post , 主觀感覺係同人拗親 , 力挺基界d人 , 佢d文字處理都係同基界果d不相上下...
人地嘅論點/意見 , 佢當睇唔倒  , 人地嘅題問佢又一直回避  , 自己冇point卻又要    ...
咁咪同基界夾倒frequency lor...

" 前人功夫好 , 後人理論高 "
頂部
hkpl12
上尉

UID 21616
精華 0
積分 7
帖子 1170
成品數目 7 件
閱讀權限 10
註冊 2007-9-25
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chau 於 2013-12-10 03:49 PM 發表
咦!!我又放先,有興趣pm我,
不過交收地點同時間比較麻煩

STILL AVAILABLE ?

做人留一線,日後好相見
頂部
AVENTADOR
曹長

UID 47186
精華 2
積分 5
帖子 417
成品數目 5 件
閱讀權限 10
註冊 2012-2-5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 李大膽 於 2013-12-14 03:10 PM 發表
咁我隨意睇吓,講兩句,没盲撑,我都係等佢2手先買,仲要係有時買吓個隻,不過肯定機界一定同hkml 有過節 lor...
認真你便輸了
....但我認同師兄嘅返駁...
本嘢係要鬧& ...

儒子可教也……
#……“返”駁 -----      反駁先啱!

頂部
littlemomo ((>^:^<))
上校
口模小毛髦

大毒梟勳章  
UID 1005
精華 4
積分 16
帖子 4363
成品數目 16 件
閱讀權限 10
註冊 2004-1-5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 李大膽 於 2013-12-14 03:10 PM 發表
咁我隨意睇吓,講兩句,没盲撑,我都係等佢2手先買,仲要係有時買吓個隻,不過肯定機界一定同hkml 有過節 lor...
認真你便輸了
本嘢係要鬧& ...

何以見得"機界一定同hkml 有過節"
請你唔好亂講,老屈"整個hkml"!!
而家你係老屈整個hkml,即係包括論壇,壇主,版主及各會員。
就算有個別會員講機界壞話,都只係某些個別會員可能同機界有過節! 請你唔好拉晒整個hkml 落水!
你講話"肯定",點肯定? 究竟閣下係代為"機界"發言定係閣下代表"整個hkml"?

小毛髦,砌得慢,一粒件要剪三晚~~
頂部
KC
中校
月光族

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 828
精華 2
積分 81
帖子 3797
成品數目 81 件
閱讀權限 102
註冊 2003-7-23
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 littlemomo 於 2013-12-14 10:08 PM 發表

何以見得"機界一定同hkml 有過節"
請你唔好亂講,老屈"整個hkml"!!
而家你係老屈整個hkml,即係包括論壇,壇主,版主給各會員。
就算有個別會員講機界壞話,都只係某些個別會員可能同機界有過節! ...

客觀的説法 

頂部
twinsa
上校

UID 1623
精華 0
積分 3
帖子 5448
成品數目 3 件
閱讀權限 10
註冊 2004-5-30
來自 世界中心
狀態 離線

QUOTE:
認真你便輸了
本嘢係要鬧& ...

年年 HKML 版聚機界都有登, 而壇主有幾隻作品亦上過機界, 咁都叫有過節~   對閣下的說話認真便輸了...

通往地獄的道理, 往往由善意做成...
頂部
a1a1a1
二等兵

UID 3212
精華 0
積分 0
帖子 82
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2005-8-4
狀態 離線
想問下過左咁耐重有邊度有?有無師兄放?

頂部