回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: 波波CNY特價
▲▲27▽▽
少校

UID 21568
精華 0
積分 5
帖子 2323
成品數目 5 件
閱讀權限 10
註冊 2007-9-24
來自 僱傭軍
狀態 離線
波波 好多減價藉口 .... 而家又話農歷新年特價.....   入去打左個轉...   只係買左一支 mark softer... ..  折左 之後 $15.3... ..

頂部
KY
中校

UID 18516
精華 8
積分 26
帖子 3022
成品數目 26 件
閱讀權限 10
註冊 2007-7-10
來自 HK
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kayk 於 2010-1-31 02:15 AM 發表

!!!
我想請問一聲觀塘個倉o係邊ga??
同埋做到幾時呢?

Wolfenstein地址:觀塘偉業街170號豐業工業大廈12樓d座
做到31 Jan 10

QUOTE:
原帖由 毛毛68 於 2010-1-31 01:30 AM 發表

x2,我都想知

入左2號d  $75 & Crusader II $60
38t 履帶(射膠) $10

查看積分策略說明
附件
2010-1-31 06:51 PM

2010-1-31 06:51 PM

http://hk.myblog.yahoo.com/kyam601
頂部
gtafai77
軍曹

UID 28443
精華 0
積分 0
帖子 372
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2008-4-14
來自 諒山
狀態 離線
小弟最後一日嘅11點幾先到,已所剩無幾,但仍買到d啱用好嘢:
龍記(郡是)三號K型指揮車 $70
龍記四突 Late                      $28
龍記四驅 L/70 (A)+意大利 BT-5 二合一 $80
龍記四驅 L/70 (A)                $40
東方快車 KV1及KV1S       各$30
ICM ニ號 L 型 Luch               $40
龍記兵人 6194                     $18
孖星四號防空炮(傢俬車)冇盒,冇兵人   $10................
不知名後期虎皇拼接式履帶兩包           $10

借呢度多謝一下開倉師兄嘅益街坊壯舉!!

頂部
毛毛68
中佐
新手A

熱誠勳章  
UID 20865
精華 5
積分 31
帖子 8631
成品數目 31 件
閱讀權限 10
註冊 2007-9-4
來自 香港,大陸兩邊走
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KY 於 2010-1-31 03:45 PM 發表

入左2號d  $75 & Crusader II $60
38t 履帶(射膠) $10

呢兩架野真係有排先砌得起

女人的衣櫃永遠少一件衣服!!!
我們的貨架永遠少一盒模型!!!
頂部
tailoxxx
上尉

UID 18818
精華 0
積分 1
帖子 1449
成品數目 1 件
閱讀權限 10
註冊 2007-7-19
來自 OOB男 直砌司令 - 查布羅基地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtafai77 於 2010-2-1 04:19 PM 發表
小弟最後一日嘅11點幾先到,已所剩無幾,但仍買到d啱用好嘢:
龍記四突 Late                      $28
龍記四驅 L/70 (A)+意大利 BT-5 二合一 $80
龍記四驅 L ...

唔制呀  "L/70 (A)+意大利 BT-5" 比你買左, 離開先記得買漏左, 想叫師兄們留番比我tim,

頂部
Kwai_kwai
上校

UID 16345
精華 5
積分 51
帖子 5324
成品數目 51 件
閱讀權限 10
註冊 2006-12-28
來自 HK
狀態 離線
發表於 2010-2-1 05:41 PM  資料  短消息  加為好友  添加 Kwai_kwai 為MSN好友 通過MSN和 Kwai_kwai 交談
原來 gtafai77 兄與 tailoxxx 兄同我在大約時間一齊睇中這一套正野 .

榕樹頭講故佬ㄧ名
頂部
KY
中校

UID 18516
精華 8
積分 26
帖子 3022
成品數目 26 件
閱讀權限 10
註冊 2007-7-10
來自 HK
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtafai77 於 2010-2-1 04:19 PM 發表
龍記四驅 L ...

點解我星期六唔見2號L......佢地幾時補貨架

http://hk.myblog.yahoo.com/kyam601
頂部
gtafai77
軍曹

UID 28443
精華 0
積分 0
帖子 372
成品數目 0 件
閱讀權限 10
來自 諒山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tailoxxx 於 2010-2-1 06:20 PM 發表

唔制呀  "L/70 (A)+意大利 BT-5" 比你買左, 離開先記得買漏左, 想叫師兄們留番比我tim,

哎吔!咁就真係唔好意思啦
其實果日都係抱住'觀摩'一下嘅心態去嘅,諗住最後一day都應該冇乜剩;所以只係帶咗小手抽袋一大個,睇吓重有冇$15兵仔咁啫。
點知仲會有驚喜 !!
11:30去到,仲幾多人吓,買咗KV1、KV1S、二號 L 同 L/70;因為冇袋拿走(唔想挽住個黑色圾垃袋番工 )
食完晏冇嘢搞,又心思思想去買多幾件。
14:00時,師兄們已在吹水中(差不多完場啦);拿拿聲攞埋另外果幾盒,仲發現多咗盒龍記德軍同$10冇盒件一堆。
呢盒二合一我係第二 round 去先買嘅

頂部
gtafai77
軍曹

UID 28443
精華 0
積分 0
帖子 372
成品數目 0 件
閱讀權限 10
來自 諒山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KY 於 2010-2-1 08:42 PM 發表

點解我星期六唔見2號L......佢地幾時補貨架

或者師兄們不斷補貨呢?
遺憾的是,買唔到孖星 Strumtiger,龍記灰熊 Late (見到已被人 hold 起了)
有冇其他師兄想分享一下有乜收獲?

頂部
gtafai77
軍曹

UID 28443
精華 0
積分 0
帖子 372
成品數目 0 件
閱讀權限 10
來自 諒山
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kwai_kwai 於 2010-2-1 06:59 PM 發表
原來 gtafai77 兄與 tailoxxx 兄同我在大約時間一齊睇中這一套正野 .

多謝兩位承讓,小弟才能得到此正嘢

頂部
tailoxxx
上尉

UID 18818
精華 0
積分 1
帖子 1449
成品數目 1 件
閱讀權限 10
註冊 2007-7-19
來自 OOB男 直砌司令 - 查布羅基地
狀態 離線
我就專搵d騎呢野, 好以你架 bt5, 自己就買左東歐廠 d 坦克, su85, kv, panzer I, panzer I commander, 波蘭 d TP-7, half-track vechicle, italeri d 絕左版嘅飛機 BR.20 等 . . 龍記小量坦克, 同買差不多買晒 火柴盒 d 模型, 有飛機, 有坦克  . . . 有 d 打孖上 tim (無法  . . 後生時 d 情意結)

頂部
alex_d_liu
少佐
模の試民.無知市民

UID 11643
精華 1
積分 15
帖子 6048
成品數目 15 件
閱讀權限 10
註冊 2006-6-12
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 獅象 於 2010-1-30 11:03 PM 發表
建議波波參考80年代初永On公司的速銷廣告, 務必邀請蕭亮復出(聲)                                                            

"快D黎喇, 一星期只得一次咋, 喱個星期一二三四五六日, 波波大特價!"

頂部
chalmerslaw
壹等兵

UID 23691
精華 0
積分 0
帖子 109
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2007-11-26
狀態 離線
i just bought tamiya 1/48 F-117A $110 at sat
bcos too many sec hand cigarette   not mood to buy the 1/35 tanks (around $50 only...very good price)

頂部