回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: 補選候選人簡介
VampireA
中將
爛尾能手

熱誠勳章   熱讚榜勳章  
UID 5531
精華 3
積分 21
帖子 19461
成品數目 21 件
閱讀權限 10
註冊 2005-10-17
狀態 離線
補選候選人簡介

我唔找算討論公投定唔公投, 只係今日收到候選人簡介, 見到一d好搞笑既政綱, 想"分享"下姐...

某候選人有以下有趣既政綱

1, 3, 4, 6,7, 8, 9, 10, 13, 14....

尤其係 1, 3, 6, 10, 14... 真係笑死我.....

雖然香港有好多唔入流既政客, 但呢位真係

唔該用下個腦先開聲啦...

路過既厚多士
頂部
VampireA
中將
爛尾能手

UID 5531
精華 3
積分 21
帖子 19461
成品數目 21 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CY.Heart 於 2010-4-28 08:01 PM 發表
第一條已經笑死我
取消左廉記給這位候選人貪污嗎

如果無老廉既監督
黑的愈黑,窮的愈窮

14 都勁搞笑啦.... 兩頭唔到岸...  又得投票既議會要來做咩??? 白逗糧??

路過既厚多士
頂部
VampireA
中將
爛尾能手

UID 5531
精華 3
積分 21
帖子 19461
成品數目 21 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tailoxxx 於 2010-4-28 09:39 PM 發表
唔係又係果個 林xx 女候選人呀嗎 !?

唔好出名呀.. 出左就要講埋果區其他候選人既知名架啦...

路過既厚多士
頂部