回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [gundam] [GKTOP] 1/100 CW ZZ Gundam
lamsaitat
少尉

UID 13452
精華 0
積分 1
帖子 612
成品數目 1 件
閱讀權限 10
註冊 2006-8-25
來自 SYD
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-14 10:23 PM 發表

車...我上網查下什麼是GKTOP...點知發現個個月都專門有SMS的團購宣傳貼噶...
仲要寫到幾好幾好.幾優惠..都算變相宣傳啦....
我5否認SMS是幾好.但無必要做到禁出位掛.

其實我又feel唔到一個gktop嘅watermark可以有幾宣傳喎...
老老實實如果套件係正嘅都唔介意宣傳啦!
套件唔正嘅, 點宣傳都唔會有用

會唔會係你敏感左d呢?

香港精神, 八掛個陣!
==================
爛尾中: gallardo
熱熾期待[戰]友hi-nu齊齊砌!
頂部
chrismc
軍曹

UID 6375
精華 0
積分 6
帖子 369
成品數目 6 件
閱讀權限 10
註冊 2005-12-13
來自 火星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 左手 於 2009-3-14 11:41 PM 發表

别人发个作品帖,你都能扯到SMS上来,用意何在?你网上查到的SMS团购帖子在哪?我上百度和GOOGLE怎么都未发现?

呢度有言論自由噶..悟繫起大陸..你係米要我貼圖比大家體先安落..

我悟系針對任何人.我都係將我見到噶講出離姐..

----------年紀大----------機器壞----------
頂部
chrismc
軍曹

UID 6375
精華 0
積分 6
帖子 369
成品數目 6 件
閱讀權限 10
來自 火星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lamsaitat 於 2009-3-14 11:51 PM 發表

其實我又feel唔到一個gktop嘅watermark可以有幾宣傳喎...
老老實實如果套件係正嘅都唔介意宣傳啦!
套件唔正嘅, 點宣傳都唔會有用

會唔會係你敏感左d呢?

可能稍微敏感左D.但我無講大話播...我都係將我見到噶放上離扎....

----------年紀大----------機器壞----------
頂部
lamsaitat
少尉

UID 13452
精華 0
積分 1
帖子 612
成品數目 1 件
閱讀權限 10
來自 SYD
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-15 12:02 AM 發表

呢度有言論自由噶..悟繫起大陸.

唔好邋著火頭啦好嘛?

香港精神, 八掛個陣!
頂部
chrismc
軍曹

UID 6375
精華 0
積分 6
帖子 369
成品數目 6 件
閱讀權限 10
來自 火星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lamsaitat 於 2009-3-15 12:12 AM 發表

唔好邋著火頭啦好嘛?

收到 lamsaitat兄

頂部
lamsaitat
少尉

UID 13452
精華 0
積分 1
帖子 612
成品數目 1 件
閱讀權限 10
來自 SYD
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-15 12:12 AM 發表

可能稍微敏感左D.但我無講大話播...我都係將我見到噶放上離扎....

都冇所謂啦, 靚咪得囉.

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-15 12:14 AM 發表

收到 lamsaitat兄

乖喇

香港精神, 八掛個陣!
頂部
kjguest001
壹等兵

UID 16905
精華 1
積分 9
帖子 149
成品數目 9 件
閱讀權限 10
註冊 2007-4-11
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-14 09:53 PM 發表

車...我上網查下什麼是GKTOP...點知發現個個月都專門有SMS的團購宣傳貼噶...

呢位仁兄,我都係GKTOPo既成員~~
我可以好負責甘同你講,我地GKTOP同HKML上邊o既任何翻件商無任何一D關係~~
我地只不過是一班中意GK製作的內地網友,出於共同興趣,我地慢慢組成一個群體,開自己o既BBS,搞自己o既活動。有作品就一起發表。等等,詳細o既野,仁兄有興趣,再同你介紹。
至於仁兄話我地宣傳某翻件商o既貨品,我就感到莫名其妙啦~~
仁兄話“個個月都專門有SMS的團購宣傳貼”。我真是好好奇。我地最近成功團購SXXo既貨品都是舊年11月左右o既事,何解會有“個個月團SMS”? ?我地的確是經常性地團購GK,但是,我可以代表所有GKTOPo既同好話你知,邊度o既貨品抵夾靚,我地就同個度買。 NEW-G、GSB、捲毛、戰、SMS。 。 。 。我地都會去團。

作為一個剛剛開始無耐o既團體,我地發表自己作品個陣或多或少甘會帶有宣傳自己團體o既成份,就好似自己開左個BLOG,當然會想多D人o黎關注甘,我地做出o黎o既作品唔是最靚,但是我地一直追求更靚。至於其它野,我諗系仁兄唔了解,所以誤會左我地。
希望仁兄可以消除心中o既誤會,平常心甘睇~~~

頂部
TerryCat
平民

UID 16969
精華 0
積分 2
帖子 46
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2007-4-19
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chrismc 於 2009-3-14 09:53 PM 發表

哇,乜你甘犀利架!我只是系自己的作品度打上自己的Logo,你就走去网度搜,然后番黎就话我卖广告,硬要将SMS塞入黎,话我地宣传商家产品!你都几得喔,商家唔揾你做托,真系浪费。我劝你都系唔好睇我发的贴好过啦,万一睇左之后走去自残,然后向警方报案话我引导你自杀,我好大锅架!

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/terrycat668
頂部
hide
上尉

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 26323
精華 22
積分 224
帖子 1877
成品數目 224 件
閱讀權限 10
註冊 2008-2-24
狀態 離線
巧靚~巧靚~~~~~~~~~

頂部
ithacity
壹等兵

UID 34129
精華 0
積分 2
帖子 188
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2008-11-6
狀態 離線
其實套kit 個頭可唔可以噩高d ga?
幅幅都低頭到咁?

頂部
TerryCat
平民

UID 16969
精華 0
積分 2
帖子 46
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2007-4-19
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ithacity 於 2009-3-15 09:55 AM 發表
其實套kit 個頭可唔可以噩高d ga?
幅幅都低頭到咁?

呵呵,可以的,头部的可动程度同MG一样的。

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/terrycat668
頂部
gundamgp02
少校
不停買不停砌,生生不息

熱誠勳章  
UID 11245
精華 3
積分 77
帖子 2498
成品數目 77 件
閱讀權限 10
註冊 2006-5-31
狀態 離線
好靚仔,上色好鮮明,藍色仲有暗花,配合得好好

頂部
so0072002
平民

UID 29378
精華 0
積分 1
帖子 6
成品數目 1 件
閱讀權限 10
註冊 2008-5-10
狀態 離線
掂都冇朋友~!~~~~~~~~~~

頂部
matthewbear1991
平民

UID 8812
精華 0
積分 0
帖子 2
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2006-2-27
狀態 離線
好好好靚丫!配色,上色,陰影都好鐘意!

純粹個人意見:腳掌可以加厚少少......將ZZ既重型感加強!

頂部