回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: Burger King 3款漢堡配可樂 ,$10?
patmb
上尉

UID 32103
精華 0
積分 0
帖子 1766
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2008-9-30
來自 HKSAR
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 eddie_ch 於 2010-6-14 10:28 PM 發表

當年wendy's 後開始有hardee's, 果時好多選擇 wendy's 真係唔錯!

講起 Hardee's,有d懷念佢果d炸雞餐.......

頂部
eddie_ch
中校

UID 8287
精華 0
積分 0
帖子 3993
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2006-2-10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 patmb 於 2010-6-14 11:00 PM 發表

我最記得係佢D薯圈
其實香港對呢類連瑣快餐都幾有demand但主要問題可能係租金+m記壟斷, 唔係大集團好難撐落去...

MG aqua, επιων x2, F91... 90Y, kage musha, G3 ver.ka...
"I don't get political points for being an idealist, I have to do the best I can with what I have."
頂部
▲▲27▽▽
少校

UID 21568
精華 0
積分 5
帖子 2323
成品數目 5 件
閱讀權限 10
註冊 2007-9-24
來自 僱傭軍
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ▲▲27▽▽ 於 2010-6-14 09:26 PM 發表

唔係 ~~    早十年前 MK 信和對面 果間商場地庫都有    

我間唔中有去食  

記錯左....    

當年MK 信和對面 果間商場地庫 唔係 burger king.... 係叫 Jack in the box      

風格同 burger king 相似 , 即叫即做 , 佢個牛肉飽好正又多汁   , 又有洋葱圈食

QUOTE:
原帖由 eddie_ch 於 2010-6-14 11:39 PM 發表

我最記得係佢D薯圈
其實香港對呢類連瑣快餐都幾有demand但主要問題可能係租金+m記壟斷, 唔係大集團好難撐落去...

認同      依家行出 街, 想食下其他漢堡 得果 兩 , 三間 , 都無乜可以揀....  ...

QUOTE:
原帖由 patmb 於 2010-6-14 11:00 PM 發表

哈廸斯 ... 佢d 漢堡  麻.麻....  當年屋企附近未 有  kfc   ,    係食 佢 d 炸雞

頂部
高立的未來世界
中尉

UID 40236
精華 0
積分 9
帖子 857
成品數目 9 件
閱讀權限 10
註冊 2010-5-24
狀態 離線
剛剛去完灣仔果間。$10套餐賣晒 (咁點解$25.5嘅小華堡套餐仲有得賣嘅?)

叫左$25.5嘅2號餐,等左4分半鐘(佢地個monitor count住)

薯條over done....好硬

coke zero 走冰.......無氣嘅?......換過一杯都係無氣

仲有好焗,無乜冷氣

我相信我唔會再俾機會burger king喇!goodbye

永遠都係新手(-_-")
頂部
savepilot
上尉

UID 32335
精華 1
積分 2
帖子 1069
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2008-10-4
狀態 離線
我今晚一心都想去試食$10餐,
去到見到有兩位男士在門口望著張通告,
(心知不紗),
個兩位男士離開無幫襯,
經過我身邊一路!@#$%^&*()
仲話搞卓頭搞得咁小家.........................

唔使行埋去我都轉去吃翻"寡佬餐"算了.

頂部
▲▲27▽▽
少校

UID 21568
精華 0
積分 5
帖子 2323
成品數目 5 件
閱讀權限 10
來自 僱傭軍
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 savepilot 於 2010-6-15 09:17 PM 發表
我今晚一心都想去試食$10餐,
去到見到有兩位男士在門口望著張通告,
(心知不紗),
個兩位男士離開無幫襯,
經過我身邊一路!@#$%^&*()
仲話搞卓頭搞得咁小家.........................

唔使行埋去我 ...

burger king $10餐  其實係限量供應 ...?

頂部
機動老鬼
少佐

UID 2020
精華 1
積分 12
帖子 6625
成品數目 12 件
閱讀權限 10
註冊 2004-7-20
狀態 離線
我尋日下午4點去到人山人海,平時鬼影都冇隻 ,d薯條好硬,汽水又冇汽......不過個小華堡真係幾好味

頂部
kcchung2
上尉

UID 3395
精華 0
積分 0
帖子 1070
成品數目 0 件
閱讀權限 0
註冊 2005-8-17
狀態 離線
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
▲▲27▽▽
少校

UID 21568
精華 0
積分 5
帖子 2323
成品數目 5 件
閱讀權限 10
來自 僱傭軍
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 機動老鬼 於 2010-6-16 09:56 AM 發表
我尋日下午4點去到人山人海,平時鬼影都冇隻 ,d薯條好硬,汽水又冇汽......不過個小華堡真係幾好味

唔通真係將貨就價....

有次去油麻地果間 , 勁多人排, 佢叫我羅包薯條先 ,   轉頭再叫我去羅 ,  咁我坐係度食 ,  有個女 PR 行過 問我重爭 d  咩,  我話重有 汽水同 包 ,

咁佢叫我比張飛佢,  之後拎埋比我   

重醒多包 薯條 比我

頂部