回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [汽車] Fairlady求其砌之C-West 350Z+300ZX+悪魔のZ (18th Apr 09 完)
wongleo
中校

熱誠勳章   大毒梟勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 17222
精華 15
積分 22
帖子 3047
成品數目 22 件
閱讀權限 10
註冊 2007-6-12
來自 地球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 po3117 於 2009-3-31 12:50 AM 發表
唔好放真車上台,

你d貨車幾十噸重都係咁放響枱啦

QUOTE:
原帖由 johnnykut 於 2009-3-31 12:51 AM 發表
嘩~~~~~~
又薄又滑又令,係咪用左霸王???

咩係霸王 真車用wax?

QUOTE:
原帖由 evo85 於 2009-3-31 12:55 AM 發表
大師級!! 期待成品post!

我諗起夢X大師

QUOTE:
原帖由 MineSky 於 2009-3-31 01:20 AM 發表

咪係…等間Leo又好似 Joey咁,post錯左去民用比例模型成品發佈區

minesky兄呢期手功進步左,玩熟枝槍未呀你?

QUOTE:
原帖由 m_m 於 2009-3-31 08:36 AM 發表

好正, 張相影都好似人地新車發報咁

hehe  我專登影黑少少架,等佢有d神秘感。執埋少少呢個星期六日可以影相,到時俾d意見啦

你幾時得閒?我想俾番本書你,爭人野總係心掛掛。

"if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver" - Ayrton Senna
頂部
wongleo
中校

UID 17222
精華 15
積分 22
帖子 3047
成品數目 22 件
閱讀權限 10
來自 地球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 m_m 於 2009-3-31 04:34 PM 發表

應該每日影一張, 每張見光多dd, 一直影到星期六日見全車

平日6點半後都應該得閒

咁都幾好玩wor,或者呢兩日出少少內裝相先。

QUOTE:
原帖由 MineSky 於 2009-3-31 05:08 PM 發表

開始熟習喇
起碼唔會好似一開始個時係到唸 : 點架…噴出黎係咁架咩…同罐差唔多咁既  

細件野其實仲易噴,試吓多d唔同濃度同氣壓出黎o既較果,你會發現更多玩法

QUOTE:
原帖由 Raybirg NSX 於 2009-3-31 05:33 PM 發表

砌埋架 Z31 架呵

我真係有諗過架,富記有出過Z31肉模,執死你o個隻,要花d時間去搞,等我回吓氣玩吓第d攞d新鮮感先返黎同佢搏鬥

"if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver" - Ayrton Senna
頂部
wongleo
中校

UID 17222
精華 15
積分 22
帖子 3047
成品數目 22 件
閱讀權限 10
來自 地球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MineSky 於 2009-3-31 06:55 PM 發表

細件野有時d坑唔知點咁,隊得埋又唔得…離得開條坑又淺色d
大件野係衰難均暈

細件野收細氣壓,同擰槍尾個掣減少出油量就ok。

QUOTE:
原帖由 Raybirg NSX 於 2009-3-31 06:59 PM 發表

星星果部 Z31 呢 ??

星星有咩?無咩印象

頂部
wongleo
中校

UID 17222
精華 15
積分 22
帖子 3047
成品數目 22 件
閱讀權限 10
來自 地球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 偉仔 於 2009-3-31 07:05 PM 發表
就錦睇.以經好令好乾淨

黑媽媽,整得唔好都無人睇倒

頂部
wongleo
中校

UID 17222
精華 15
積分 22
帖子 3047
成品數目 22 件
閱讀權限 10
來自 地球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 joey 於 2009-4-6 09:25 AM 發表
話都冇咁快, 就已經係上個星期既下個星期一喇~~~

使唔使收數收得咁準時呀 無時間呀呢排,爭少少都埋唔倒,睇吓呢幾日搞唔搞倒啦,不過公司要我6月底前清20日大假,相信黎緊會得閒番d。

頂部